Om Skakbutikken

Skakbutikken er en dansk webshop, som er drevet af passionen for at udbrede skak. 

Desværre har skak længe haft et ry for, at være enormt kompliceret og krævende - det behøver bestemt ikke være tilfældet. Skak er enormt nemt at lære, og kan sagtens indgå i sociale sammenhænge, som et sjovt indslag (eksempelvis lynskak, drukskak, og par-skak)

Skak er rigtig sundt for din kognitive evner - og har også vist sig, at hjælpe indlæring af matematik hos børn, da det udfordrer evnen til både at se mønstre, og sammenhænge.

For voksne kan det være en sund og sjov måde, at stimulere hjernen på - og så er det også en ret god følelse at vinde, da der (modsat langt de fleste andre brætspil) ikke er noget element af held i spillet. På den måde kan man sige, at en sejr udelukkende er din egen fortjeneste - det samme kan dog også siges om et eventuelt nederlag. :-)

Vi mener at skak fortjener en større plads i de danske hjem. Det vil vi forsøge at bidrage til ved, at åbne en webshop, som fører varer, der er relevante for alle grupper af skakspillere.

Uanset om du er ny eller garvet, kan du være sikker på, at du modtager varer af høj kvalitet - og til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vi håber at se dig som kunde i webshoppen.

Bedste hilsener
Joachim & Mads